<h2>Politică de confidențialitate</h2>

Politică de confidențialitate

CBN se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să gestioneze corect toate informațiile personale pe care le obținem. Politica de confidențialitate a copiilor este o adăugire la  Politică de confidențialitate prin furnizarea de măsuri suplimentare de confidențialitate pentru copiii care vizitează site-ul Cartea Cartilor, conform Legii privind protecția online a vieții private a copiilor ("COPPA"). COPPA ne cere să informăm părinții și tutorii legali (în continuare "părinții") despre modul în care CBN colectează, utilizează și dezvăluie informații personale ale copiilor sub vârsta de 13 ani și să obținem consimțământul părinților atunci când colectăm informații personale de identificare a copiilor sub vârsta de 13 ani. Practicile noastre de colectare a informațiilor sunt descrise mai jos. Îi încurajăm pe "copii" să se consulte cu părinții lor înainte de a introduce informații pe orice site web și îi încurajăm pe părinți să discute cu copiii lor despre restricțiile privind oferirea online a informațiilor personale către oricine nu cunosc.

Ce fel de informații sunt colectate?

Site-ul  Cartea Cărților necesită colectarea minimă de informații de la vizitatorii noștri. Pentru ca un copil să se înregistreze pe site-ul Cartea Cărților, colectăm numai numele copilului, data nașterii, adresa de e-mail a părintelui, numele de utilizator și parola. Data nașterii este colectată pentru a valida vârsta utilizatorului. Toate aceste informații sunt colectate astfel încât copiii să poată participa la activități, să joace jocuri online, să acumuleze puncte și premii. Adresa de e-mail a părintelui este colectată pentru a trimite o notificare directă părinților înscriși de către copiii lor sub vârsta de 13 ani, pentru a furniza din când în când anunțuri despre utilizarea site-ului și informații privind actualizările și schimbările sau pentru a le prezenta alte activități online. Nu vom condiționa participarea unui copil la oricare dintre activitățile noastre online dacă furnizează mai multe informații decât este necesar. Copiii pot să ne trimită e-mail sau să ne sune și să interacționeze cu unul dintre consilierii noștri de rugăciune, iar aceasta presupune colectarea adresei de e-mail sau a numărului de telefon pe care îl utilizează.

Consimțământ parental

Când copiii solicită un cont pe site-ul Cartea Cărților, le trimitem părinților un e-mail cu un link care poate fi folosit pentru a crea un cont de copil, specificând numele de utilizator și parola pentru contul copilului. În cazul în care părintele creează un cont de copil, părintele acceptă și este de acord ca copilul să fie înregistrat, să participe la concursuri sau tombole Cartea Cărților, să creeze un avatar vizibil publicului și un nume de utilizator afișat în locuri cum ar fi profilul copilului și topul jucătorilor și să contacteze echipa Cartea Cărților pentru rugăciune sau suport tehnic. Dacă un părinte creează sau permite înregistrarea, copilul va putea să folosească toate activitățile descrise în această politică, fără notificarea sau consimțământul părintelui. În cazul în care copilul câștigă un concurs sau tombolă, părinții vor fi anunțați pe adresa de e-mail furnizată la înregistrare. Dacă părintele dorește să primească premiul, va trebui să furnizeze adresa de livrare.

superbook

Cum pot fi dezvăluite informațiile

În general, CBN nu dezvăluie terților informații personale de identificare pe care le furnizează copiii sub vârsta de 13 ani, cu excepția cazurilor în care terți sunt angajați de CBN în mod special pentru a gestiona și a furniza anumite activități online (de exemplu, organizarea concursurilor și a tombolelor) . Aceste terțe părți au acces la informațiile personale necesare pentru a-și îndeplini serviciile, dar nu le pot folosi în alte scopuri.De asemenea, putem divulga informații de identificare personală unor terțe părți pentru a ne supune legii, procesului judiciar sau cererilor unor agenții de aplicare a legii, pentru a pune în aplicare Termeni de utilizare, pentru a proteja proprietatea sau securitatea site-ului nostru sau pentru a lua măsuri pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța CBN și a altora.

Superbook

Notificări

Trimitem notificări push, va furnizăm informații dintr-un program pe pe dispozitivul dvs. mobil, prin servicii precum Apple Push Notification pentru dispozitivele iOS și Google CD2M și Cloud Messaging pentru dispozitivele Android. Ambele servicii sunt caracteristici standard ale acestor sisteme de operare pentru dispozitive mobile.CBN gestionează accesul, utilizarea și dezvăluirea datelor dvs. personale care rezultă din utilizarea acestor servicii.

Accesul parental

CBN dorește să ajute părinții să se asigure că copiii lor au o experiență online sigură și distractivă.Părinții ne pot contacta dacă sunt interesați să revizuiască orice informații identificabile colectate despre copilul lor, să o șteargă și/sau să solicite ca informațiile copilului lor să nu mai fie colectate sau utilizate. CBN se străduiește să verifice identitatea oricărei persoane care solicită informații despre un copil, pentru a fi siguri că persoana este de fapt părintele copilului.

Modificări la politica de confidențialitate Cartea Cărților

CBN poate modifica oricând această politică.Părinții copiilor înregistrați vor fi notificați cu privire la orice schimbări semnificative care se referă la colectarea, utilizarea sau divulgarea informațiilor personale ale copiilor.Îi încurajăm pe părinți să ne informeze cu privire la orice schimbări aduse adreselor lor de e-mail.

Informații de contact

Ne puteți contacta dacă aveți comentarii, întrebări sau nelămuriri, trimițând un e-mail sau o scrisoare la adresa:

Servicii CBN Partner
977 Centreville Turnpike
Virginia Beach, VA 23463

Sau ne puteți suna la 757-226-7000, dacă aveți cel puțin 18 ani.

Întrebări și răspunsuri cu Profesorul Nour