<h2>Informații pentru părinți</h2>

Bine ați venit!

Bine ați venit pe site-ul pentru copii Cartea Cărților – un loc sigur unde copiii pot să se joace jocuri online, pot să învețe mai multe despre Biblie și pot să crească în credință!

IATĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ

Când copilul dumneavoastră (care are sub 13 ani) se înscrie pe site-ul Cartea Cărților, vă înștiințăm printr-un e-mail cu privire la acest lucru. Înregistrarea pe site-ul nostru îi permite copilului dumneavoastră să aibă acces la diferite tipuri de activități distractive, cum ar fi participarea la concursuri sau posibilitatea de a acumula puncte în timp ce se joacă jocurile noastre. Îți vom trimite periodic un e-mail ca să te anunțăm care sunt jocurile noi pe care le-am introdus pe site sau care sunt viitoarele concursuri. Toate informațiile adunate pe acest site sunt folosite pentru a îmbunătăți site-ul și a fi de folos copilului dumneavoastră. Vă rugăm să verificați Politica de Confidențialitate dacă vreți să aflați mai multe.

Superbook

CU CE NE OCUPĂM

Muncim din greu ca să creăm un spațiu distractiv unde copilul dumneavoastră să-și dorească să vină, să se joace și să se bucure de activitățile noastre. Fie că este vorba de jocuri pentru copii, radio pentru copii, crearea de personaje, sau întrebări despre Dumnezeu, ne dorim ca aceștia să învețe despre Biblie și să creascăîn relația lor cu Isus.

CBN Creșterea și educarea Ccpiilor

Părinții și copiii găsesc aici resurse pentru creșterea credinței lor și a relației lor cu Dumnezeu. De asemenea, vrem să fim o încurajare pentru comunitatea creștină. Pe celălalt site al nostru, CBN Creșterea și educarea copiilor, veți putea să cunoașteți părinți creștini prin intermediul rețelei noastre de socializare my.CBN.com unde veți putea:

  • - Să intrați în legătură cu alți părinți
  • - Să discutați despre subiecte legate de familie
  • - Să slujiți alături de alți părinți

De asemenea, aici puteți găsi articole noi despre creșterea copiilor după principiile Bibliei, dezvoltarea unui stil de viață sănătos pentru copilul dumneavoastră, stabilirea unor influențe pozitive și multe altele!

Siguranță în Mediul Online

Site-ul nostru reprezintă un cadru sigur pentru copii și le oferim și părinților șansa de se implica alături de copiii lor prin activități online. Pe lângă supravegherea activităților și educația pe care le-o oferiți copiilor dumneavoastră, vă încurajăm să petreceți timp în mediul online împreună cu ei și să-i încurajați prin ceea ce învață cu ajutorul site-ului nostru

Resurse despre securitatea în mediul online

Superbook

Mulțumim!

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru! Continuăm să ne dezvoltăm site-ul și ne-ar plăcea să aflăm sugestiile dumneavoastră. Contactați-ne.

Întrebări și răspunsuri cu Profesorul Nour